Nieuws & Agenda

Onze school & corona: informatie voor leerlingen en ouders

Update: 18-12-2020

Op deze informatiepagina staan de actuele coronamaatregelen en -afspraken die op onze scholen gelden. Als hierin iets verandert, wordt dat als eerste op deze pagina bekendgemaakt. Hou deze pagina daarom goed in de gaten. 


Online les vanaf 16 december

Vanwege de lockdown krijgen leerlingen online les tot tenminste 18 januari 2021. Hoe de inrichting van het onderwijs er na de kerstvakantie uitziet, is te lezen in de brieven links op deze pagina. Deze zijn in de week vóór de kerstvakantie via mail verstuurd.


Ondersteuning bij onli­ne onderwijs

Op het leerlingportaal (mijn.tcc-leerlingen.nl) staat informatie over online onderwijs, zoals handleidingen, richtlijnen en antwoorden op veel gestelde vragen. Dit portaal is speciaal voor leerlingen van TCC.


Informeer school bij ziekte en quarantaine

Is uw kind ziek, in thuisquarantaine of isolatie? Informeer school altijd over de afwezigheid van uw kind. Zit een leerling in quarantaine en is hij/zij niet ziek, dan moet hij/zij wel online les volgen.  

Ziekte en quarantaine kunnen telefonisch tussen 8.00 en 8.30 uur gemeld worden bij de receptie van de schoollocatie van uw zoon of dochter. Afwezigheid door quarantaine wordt niet als verzuim gemeld. Als uw kind weer onderwijs kan volgen, horen we dat ook graag.


Vragen over het coronavirus, quarantaine of de coronatest?

Voor antwoorden op vragen over het coronavirus (COVID-19), quarantaine en de coronatest verwijzen wij door naar de websites van het RIVM en de GGD:

Algemene informatie over het coronavirus 
Veelgestelde vragen over het coronavirus
Informatie over de coronatest
Informatielijn corona


Vragen over de maatregelen op school?

Heeft u een vraag over de maatregelen en/of afspraken op onze scholen? Mailt u dan naar info@twentscarmelcollege.nl.