Praktijkonderwijs

Kleding vakonderwijs

Tijdens de lessen huishoudkunde dragen de leerlingen beschermende kleding. Bij de lessen horeca dragen ze kokskleding. Zowel de kokskleding als de schort stelt de school beschikbaar. Wij zorgen ook voor het wassen van deze kleding.

Overall

Voor het volgen van de lessen groen en techniek is het dragen van een blauwe overall en veiligheidsschoenen verplicht. Ook de leerlingen die deelnemen aan de klussendienst dragen verplicht een overall en veiligheidsschoenen. Het komt nogal eens voor dat er met olie, verf en dergelijke gemorst wordt. Het spreekt vanzelf dat dan beschermende kleding onmisbaar is. Geef uw zoon/dochter daarom aan het begin van het schooljaar een blauwe overall mee. Vergeet niet om in de kleding de naam van uw zoon/dochter te zetten, bij voorkeur in de kraag.

SVA-cursus

Volgt een leerling een SVA-cursus, dan krijgt hij/zij hiervoor kleding en/of schoenen in bruikleen. Voor het lenen van deze kleding/schoenen vragen we een kleine tegemoetkoming via de ouderbijdrage. 

Gym

In de gymzaal mogen de leerlingen alleen sportschoenen dragen die geschikt zijn voor binnensporten. De schoenzolen mogen geen zwarte strepen op de vloer achterlaten.