Losser

Home / Locaties / Losser

Losser

Een gemoedelijke school die volop in ontwikkeling is; dat is onze locatie in Losser. Onze locatie is kleinschalig (zo’n 600 leerlingen) en voelt voor leerlingen snel vertrouwd. We hebben een brede onderbouw; vmbo tot en met havo/vwo/vwo-extra en gymnasium. De leerlingen die de gemengde of theoretische leerweg volgen, kunnen dat van leerjaar 1 tot en met 4 op onze locatie doen, zodat zij hun opleiding in Losser kunnen afronden. De andere leerlingen volgen de eerste twee jaar onderwijs in Losser en gaan daarna richting een van onze locaties in Oldenzaal.   

De ambitie van onze locatie is ‘de basis op orde’. We willen een prettige en veilige leeromgeving bieden voor onze leerlingen. Jezelf optimaal ontwikkelen op het niveau dat bij jou past; daar zetten wij ons voor in. Dat doen wij op basis van wederzijds respect, gezond verstand en zonder veel regels te formuleren.

Nieuwbouw

Op 26 augustus, de eerste dag van het nieuwe schooljaar, is ons sterk vernieuwde gebouw in gebruik genomen. Alle lokalen zijn voorzien van luchtbeheersing, nieuw meubilair, moderne AV-middelen, nieuwe vloeren en plafonds en opgefriste muren.

Klik op de foto om onze school van binnen te bekijken!