Ouders / Verzorgers

TCC Ouder Academy

Het ene moment zijn ze nog klein en doen ze nog precies wat u zegt, het volgende moment zijn ze groot en hebben ze een eigen mening. Dan gebeuren de dingen die u ze vraagt niet nú, maar 'straaa-haks!'. Dan is de mobiele telefoon interessanter dan het huiswerk en gaat de mening van vrienden boven die van ouders. Het opvoeden van kinderen zet u telkens weer voor nieuwe vragen en we kunnen u geruststellen: u bent niet de enige die ze stelt.

Als Twents Carmel College vinden we de samenwerking met u als ouder belangrijk. We trekken samen op, omdat we hetzelfde doel voor ogen hebben: het beste voor uw kind. Daarbij merken we, dat veel ouders met vragen rondlopen: over huiswerk, mobiele telefoongebruik, schermtijd, sociale contacten, gamen etc. 
De TCC Ouder Academy speelt hier in samenwerking met de gemeentes Oldenzaal, Losser en Dinkelland op in: wij organiseren informatieavonden over uiteenlopende onderwerpen waar u als ouder mee te maken heeft. Op die manier lopen we niet alleen met uw kind op, maar ook met u.

Het aanbod van de TCC Ouder Academy is voor een belangrijk deel vraag gestuurd, waarbij de input vanuit de ouders leidend is. Is er een thema dat u graag besproken zou zien? Geef het aan ons door!

 

Het aanbod voor de komende periode vindt u hier.