Ouders / Verzorgers

Schooljaar 2019-2020 (CYOD)

Vanaf schooljaar 2019-2020 is het voor alle leerlingen (met uitzondering van het Praktijkonderwijs) mogelijk om zowel in de onderbouw als in de bovenbouw zelf een keuze te maken voor een mobiel device. Vanaf dat schooljaar is het CYOD-beleid van kracht; choose your own device/kies je eigen apparaat.   

Kosten

De aanschaf van een laptop of tablet kost geld. De kosten verschillen per type/merk. Deze kosten vallen onder de vrijwillige ouderbijdrage. Als ouders deze kosten niet willen of kunnen betalen dan biedt de school een kosteloos alternatief aan.

Aanschaf

Het apparaat dat u gaat kopen of huren moet wel aan een aantal eisen voldoen. In juni plaatsen we de lijst met eisen op de website. In deze lijst ziet u waar het apparaat aan moet voldoen en uit welke typen/merken u kunt kiezen.  

Waar u het apparaat aanschaft, mag u natuurlijk zelf bepalen. Het Twents Carmel College heeft prijsafspraken met The Rent Company gemaakt voor de aanschaf of huur van een device. In juni volgt een link naar de website van The Rent Company waar u meer informatie vindt. U kunt dan ook online bestellen. 

Meer informatie

Meer weten? Neem gerust contact op met de leiding van de locatie.