Ouders / Verzorgers

Schooljaar 2018-2019

Voor het komend schooljaar geldt dat de iPad in principe het apparaat is waar alle klassen in de onderbouw van het Twents Carmel College mee (blijven) werken. Leerlingen uit de bovenbouw van het vmbo gebruiken dit schooljaar ook een iPad.

Welke iPad?

Alle iPads vanaf de iPad air 1 zijn geschikt om mee te werken op het Twents Carmel College. We raden aan om een van de volgende modellen iPad te gebruiken:

  • iPad air 1 en 2, 16 GB (hoger aantal Gb kan, maar is niet noodzakelijk)                  
  • iPad 2017, 32 Gb (128 Gb kan, maar is niet noodzakelijk)
  • iPad 2018, 32 Gb (128 Gb kan, maar is niet noodzakelijk)

 De iPad-mini en de iPad-Pro raden we af vanwege de schermgrootte.

iPad / Laptop

Locatie Lyceumstraat: er wordt een device gebruikt in de leerjaren 3, 4, 5 en 6.

Locatie de Thij: er worden laptops of iPads gebruikt in de leerjaren 3, 4, 5 en 6.

Aanschaf

Waar u het apparaat aanschaft, mag u natuurlijk zelf bepalen. Het Twents Carmel College heeft prijsafspraken met The Rent Company gemaakt voor de aanschaf of huur van een device. Hieronder kunt u de informatieflyers voor de diverse devices downloaden of direct naar de webshop gaan om van de prijsafspraken voor het Twents Carmel College te profiteren.

folder notebookswebshop notebooks
folder iPadswebshop iPads
folder chromebookswebshop chromebooks

Schaft u elders een device aan? Oriënteert u zich voor de specificaties van de apparatuur dan alstublieft op het aanbod van The Rent Company.

De aanschaf van een laptop of tablet kost geld. Deze kosten vallen onder de vrijwillige ouderbijdrage. Als ouders deze kosten niet kunnen betalen dan biedt de school een alternatief aan. De kosten verschillen per type/merk.

Meer informatie

Meer weten? Neem gerust contact op met de leiding van de locatie.