Nieuws & Agenda

Home / Nieuws & Agenda / Nieuws / Algemeen / 

Uitnodiging webinar 'Je kind op pad, en nu?!'

Op dinsdag 13 april a.s. om 19.30 uur organiseert de TCC Ouder Academy, in samenwerking met Tactus en Helder Theater, een interactief webinar rondom het thema: ‘Je kind op pad, en nu?!’.

Tijdens de pubertijd kan je kind te maken krijgen met verschillende verleidingen zoals alcohol drinken en blowen. Hoe ga je hier als ouder mee om? Heb je thuis afspraken over alcohol? En wat weet je eigenlijk over blowen? Hoe ga je met je kind in gesprek?

Op dinsdag 13 april 2021 organiseert de TCC Ouder Academy een interactieve ouderavond zodat ouders meer kennis op kunnen doen over pubers, alcohol en cannabis. Preventiewerkers van Tactus zullen ouders meenemen in de wereld van pubers en verleidende middelen. Dit doen zij samen met twee acteurs van Helder Theater die verschillende situaties zullen aanhalen die ouders vast en zeker herkennen.

Tijdens de online ouderavond zullen ook preventiemedewerkers van Tactus op de chat aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.
De ouderavond is voor ouders en verzorgers van kinderen tussen de 12 en 18 jaar. De avond is online vanuit huis te volgen op dinsdag 13 april van 19.30 tot 20.45 uur. Het webinar is te bekijken via deze link.

Bent u benieuwd wat u tijdens deze avond kan verwachten? Bekijk dan deze trailer!