Nieuws & Agenda

Home / Nieuws & Agenda / Nieuws / Algemeen / 

Uitnodiging tentoonstelling Amalia

Prinses Catharina-Amalia wordt gezien als een tijdgenoot van ons. Op 7 december 2021 werd zij 18 jaar oud. Vanaf dat moment kan een kroonprinses in Nederland koningin kan worden zonder dat er een regent aangewezen dient te worden. Rede voor een feestje!

 

 

Als afsluiting van dit schooljaar richten wij met 4 klassen (alle -E klassen) samen een tentoonstelling in op het Stift in Weerselo en organiseren we een vernissage waar onze ouders voor worden uitgenodigd.

De tentoonstelling zal volledig in het teken staan van Amalia. Er zal van alles te zien zijn, zoals verschillende stambomen in verschillende stijlen, garderobes voor speciale gelegenheden, werkkamers, roddelbladen maar ook liederen en vervoersmiddelen.

De vernissage is op 7 juli en is alleen toegankelijk voor genodigden. Tijdens de vernissage zullen er hapjes en een drankje aanwezig zijn. Ook wordt er een modeshow gelopen. De tentoonstelling daarentegen mag vanaf 8 juli tot 1 september door iedereen bewonderd worden. Kom gerust een kijkje nemen bij onze tentoonstelling!

 

Namens 1VE1, 1VE2, 2VE1 & 2VE2 tot ziens!

 

Foto: RVD - Martijn Beekman,
Den Haag, juli 2020: De Prinses van Oranje in Paleis Noordeinde.